بیمه بدنه

پوشش شکست شیشه در بیمه بدنه؛ فرانشیز، استثنائات و نحوه دریافت خسارت

با خرید بیمه بدنه می‌توانید هنگام بروز حوادث و مواجهه با خسارت مالی، از خدمات بیمه استفاده کنید. پوشش‌های بیمه بدنه برای خسارات مختلف از جمله شکستگی شیشه‌ها به دو دسته اصلی و اضافی تقسیم می‌شوند. در برخی از موقعیت‌ها پوشش شکست شیشه بیمه بدنه در دسته بیمه بدنه اضافی و در برخی مواقع در دسته پوشش‌های اصلی قرار می‌گیرد. در ادامه، درباره این پوشش بیمه بدنه بیشتر توضیح می‌دهیم.

پوشش شکست شیشه بیمه بدنه چیست؟

اگر در زمان خرید بیمه بدنه، پوشش شکست شیشه را انتخاب کنید، خسارت هرگونه آسیب به یکی یا همه شیشه‌های خودرو را دریافت خواهید کرد. پوشش‌های بیمه بدنه شامل دو دسته پوشش اصلی و اضافی می‌شوند. برای خرید پوشش اصلی هزینه‌ای یک‌جا پرداخت می‌کنید و برای هریک از پوشش‌های اضافی نیز باید هزینه‌ای جداگانه بپردازید.

پوشش شکست شیشه بیمه بدنه گاهی در دسته پوشش‌های فرعی است و گاهی هم در شمار خدمات پوشش اصلی قرار می‌گیرد. منظور از شیشه‌های خودرو که تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند موارد زیر است:

  • شیشه‌های جلو؛
  • شیشه‌های عقب؛
  • درب‌های خودرو؛
  • سانروف.

در ادامه درباره پوشش‌های اصلی و فرعی بیمه بدنه توضیح خواهیم داد. با آگاهی از این نوع پوشش‌ها پوشش اصلی یا فرعی شکستن شیشه خودرو را متوجه خواهید شد.

چه موقع، شکستگی شیشه پوشش اصلی محسوب می‌شود؟

اگر شیشه‌های بخش‌های مختلف خودرو در اثر یکی از موارد زیر بشکنند، تحت خدمات پوشش اصلی قرار می‌گیرند و شرکت‌های بیمه موظف به پرداخت خسارت هستند:

  • سرقت و دزدی؛
  • برخورد سنگ و اجسام خارجی؛
  • حوادث مندرج در پوشش اصلی.

پیش از خرید بیمه بدنه باید به کلیه گزینه‌های تحت پوشش با عنوان پوشش‌های اصلی و اضافی دقت کنید. معمولاً شرایط ارائه خدمات و پوشش‌دهی شرکت‌های بیمه با هم یکسان است، اما در هر حال، مرور موارد موجود ضروری است.

چه زمانی، شکستگی شیشه پوشش فرعی است؟

اگر شیشه‌ها در اثر حوادثی مانند تغییرات فشار یا دمای هوا دچار شکستگی شوند، باید از بیمه بدنه اضافی برای تحت پوشش قرارگرفتن هزینه‌ها استفاده شود. برای اضافه‌کردن چنین خدماتی به بیمه‌نامه، معادل ۵درصد حق بیمه پایه پرداخته می‌شود. به چنین حالتی که خدمات بیمه برای شکست شیشه به بیمه‌نامه بدنه اضافه می‌شود، پوشش «شکست شیشه به تنهایی» می‌گویند.

پوشش‌های شکست شیشه در بیمه بدنه و استثنائات

پیش از خرید پوشش شکست شیشه بیمه بدنه باید با موارد و مصادیق آن آشنا باشید. در جدول زیر مواردی که تحت پوشش‌ های بیمه بدنه قرار دارند و مواردی که خسارت ناشی از آن‌ها از سوی بیمه بدنه پشتیبانی نمی‌شود را نام برده‌ایم:

موارد تحت پوشش

موارد خارج از پوشش

شکستگی در اثر گرمای شدید

خسارات ناشی از بلایای طبیعی

آسیب شیشه در اثر سرمای شدید

خسارت عمدی از سوی بیمه‌گزار

برخورد اشیا یا سقوط سنگ و موارد مشابه

خسارت‌های ناشی از جنگ، شورش، اعتصاب

ترک‌خوردگی در اثر فشار هوا

هزینه‌های استفاده غیرمجاز از خودرو

ترک‌خوردگی در اثر ضربه

هزینه‌های ناشی از نقص فنی

فرانشیز پوشش شکست شیشه بیمه بدنه چقدر است؟

منظور از فرانشیز بیمه بدنه، همان مبلغی از خسارت است که از سوی بیمه‌گزار پرداخت می‌شود. در واقع، در جریان یک آسیب‌دیدگی به خودرو، بخشی از هزینه را شرکت بیمه پوشش می‌دهد و درصدی از خسارت هم باید از سوی خود فرد یا همان بیمه‌کننده خودرو پرداخت شود.

 پیش از خرید پوشش شکست شیشه بیمه بدنه باید ببینید که فرانشیز پرداختی در شرکت موردنظرتان چقدر است. معمولاً این مبلغ در اکثر شرکت‌ها معادل ۲۰درصد است. به‌عبارت دقیق‌تر، بیمه‌گزار باید ۲۰درصد هزینه را تقبل کند و باقی هزینه خسارت از سوی شرکت بیمه پرداخت می‌شود.

برای خرید پوشش شکست شیشه در بیمه بدنه به چه شرکتی مراجعه کنید؟

برای خرید پوشش شکست بیمه باید با بهترین شرکت‌های ارائه‌دهنده این خدمات آشنا باشید. از جمله بیمه‌گران فعال و خوش‌نام در این زمینه باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • تجارت نو
  • پاسارگاد
  • پارسیان
  • سامان
  • تعاون
  • سرمد
  • رازی
  • کوثر
  • ایران
  • دی

یادتان باشد که امکان دریافت تخفیف بیمه بدنه هم وجود دارد. هر شرکت بیمه بنا به سیاست‌های خود، تخفیفات مختلفی برای فروش بیمه بدنه در نظر می‌گیرد.

 برای تهیه این بیمه برای قراردادن خودروی خود تحت پوشش شکست شیشه بیمه بدنه هم می‌توانید از آن تخفیفات استفاده کنید.

نحوه دریافت خسارت شکست شیشه از بیمه

اگر شیشه‌های خودروی شما در طی یک حادثه آسیب دیده (موارد تحت پوشش)، برای دریافت هزینه‌ خسارات واردشده باید مراحل زیر را طی کنید:

  • به شرکت بیمه و مرکز پرداخت خسارت مراجعه کنید؛
  • اگر حادثه شکستگی شیشه در اثر تصادف باشد، باید کروکی افسر از حادثه را هم ارائه دهید؛
  • بیمه‌نامه بدنه خود و مدارک شناسایی مالک خودرو را ارائه کنید.

برای دریافت خسارت، باید حداکثر تا ۵ روز بعد از حادثه اقدامات لازم را انجام بدهید. پس از اینکه کارشناسان بیمه، مدارک و شرایط را بررسی کردند، با حذف مبلغ فرانشیز یا همان سهم بیمه‌گزار از کل مبلغ خسارت، هزینه‌ها از سوی بیمه پرداخته می‌شوند.

با خرید بیمه بدنه، مدیریت حوادث و خسارات را به دست بگیرید

تهیه بیمه بدنه باعث می‌شود که به‌راحتی در زمان وقوع حوادث مختلف، ابتکار عمل را به دست بگیرید و هزینه‌ها را مدیریت کنید. برای اینکه در زمان بروز خساراتی مانند شکستن شیشه‌ها غافل‌گیر نشوید، حتماً به فکر خرید بیمه با پوشش شکست شیشه بیمه بدنه باشید.

یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌ها برای تهیه بیمه بدنه، خرید آن از سامانه آنلاین ازکی است. در ازکی، با ورود اطلاعات مربوط به خودروی خود، فهرستی از گزینه‌های در دسترس برای تهیه بیمه بدنه در اختیارتان قرار می‌گیرد و به راحتی می‌توانید اقدام به انتخاب و خرید کنید. کلیه مراحل نیز اینترنتی و آنلاین پیش می‌رود و بدون محدودیت مکانی و زمانی می‌توانید از شرکت موردنظرتان، بیمه بدنه را خریداری کنید؛ به همین سادگی، خیالتان بابت حوادث مختلف از جمله شکستن شیشه‌ها آسوده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا