بیمه تکمیلی درمان

همه چیز درباره پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی

بیمه‌های درمان تکمیلی یکی از ابزارهای حیاتی برای تأمین هزینه‌های درمانی و دارویی افراد هستند که در کنار بیمه‌های پایه، امنیت مالی بیشتری را در مواقع ضروری فراهم می‌کنند. با توجه به افزایش هزینه‌های پزشکی و دارویی، انتخاب بیمه تکمیلی مناسب می‌تواند نقش بسزایی در مدیریت هزینه‌ها و دسترسی به خدمات درمانی باکیفیت ایفا کند. در این مقاله، به بررسی اهمیت خرید بیمه تکمیلی با پوشش ویزیت و دارو می‌پردازیم و توضیحاتی جامع درباره مزایای این نوع بیمه، نحوه خرید و شرایط استفاده از آن ارائه خواهیم داد.

بیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی کامل‌کننده تعهدات شرکت‌های بیمه پایه از جمله تامین اجتماعی، سلامت ایرانیان، نیروهای مسلح و … است. با توجه به محدود بودن خدمات بیمه‌های پایه و زیاد بودن هزینه‌های درمانی، در حال حاضر تنها داشتن بیمه‌های پایه برای جبران هزینه‌های پزشکی کافی نیست؛ به همین دلیل می‌توانید بیمه تکمیلی را با پوشش‌ها و خدمات بیشتر در کنار بیمه‌ پایه خود خریداری کنید.

در بیشتر شرکت‌های بیمه برای خرید بیمه تکمیلی داشتن بیمه‌ پایه ضروری است. اما در حال حاضر بیمه سامان با افزایش ۱۸ درصدی حق بیمه برای افرادی که بیمه‌ پایه ندارند، بیمه تکمیلی را به صورت انفرادی صادر می‌کند. بیمه S.O.S هم بیمه تکمیلی خود را بدون نیاز به داشتن بیمه‌ پایه و بدون افزایش حق‌بیمه (به دلیل نداشتن بیمه‌گر پایه) ارائه می‌کند.

هزینه ویزیت؛ پوشش اختیاری بیمه‌های تکمیلی

بیمه تکمیلی هزینه‌های مخلتف درمانی را پوشش می‌دهد که هزینه ویزیت و دارو یکی از آن‌ها است و بسیاری از افراد به منظور پوشش هزینه‌های ویزیت پزشک و خرید دارو، اقدام به خرید بیمه تکمیلی می‌کنند. بنابراین اطلاع از فهرست دارو‌ها و سقف تعهدات شرکت بیمه بسیار مهم است. اگر از طرف سازمانتان بیمه تکمیلی می‌خرید، باید بپرسید که بیمه شما پوشش ویزیت و دارو را دارد یا خیر. اگر هم بیمه تکمیلی انفرادی تهیه می‌کنید، حتما به این مورد در لیست پوشش‌های بیمه تکمیلی مورد نظرتان توجه کنید.

پرداخت هزینه ویزیت با بیمه تکمیلی

پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی

پوشش ویزیت و دارو یکی از کاربردی‌ترین مزایای بیمه‌های تکمیلی است. با توجه به قراردادی که با شرکت بیمه امضا می‌کنید، این پوشش‌ها می‌تواند موارد زیر را شامل شود:

  • هزینه ویزیت پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص؛
  • هزینه دارو بر اساس فهرست داروهای مجاز کشور؛
  • هزینه‌های مربوط به تزریقات و سرم‌درمانی.

با استفاده از بهترین بیمه تکمیلی می‌توانید هزینه‌های درمانی خود را به حداقل برسانید و با خیال راحت از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند شوید.

سقف تعهدات شرکت‌های بیمه برای پوشش ویزیت و دارو

شرکت‌های بیمه در حال حاضر بیمه تکمیلی را به سه شکل انفرادی، خانوادگی و گروهی (سازمانی) ارائه می‌دهند. در بیمه تکمیلی گروهی، شرایطی مانند تعداد پوشش‌ها، سقف تعهدات بیمه‌گر در هر پوشش، دوره انتظار و سایر جزئیات، به صورت توافقی بین شرکت بیمه و سازمان متقاضی تعیین می‌شود.

اما در بیمه تکمیلی انفرادی که در حال حاضر توسط شرکت‌های سامان، تعاون و دی عرضه می‌شود، چندین طرح با شرایط مشخص تعریف شده است و افراد می‌توانند طرحی را که با نیازهایشان مطابقت دارد، انتخاب کنند. شرکت بیمه S.O.S نیز در شرایط خاص و پس از انجام چکاپ‌های پزشکی، طرح تکمیلی خانوادگی خود را به‌صورت انفرادی صادر می‌کند.

در ادامه، سقف تعهدات این سه شرکت بیمه برای این پوشش‌ها را مشاهده می‌کنید (تمام مبالغ به تومان است).

بیمه تکمیلی انفرادی سامان

سقف تعهد پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی انفرادی سامان مطابق با جدول زیر است:

نام طرح سقف تعهد پوشش ویزیت و دارو
نسیم این پوشش را ندارد.
مهر 100,000
سروش 200,000
شمیم 500,000
وصال 800,000
عقیق 1,000,000
سرو 1,500,000
سپیدار 2,000,000
افرا 3,000,000

میزان فرانشیز پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی انفرادی سامان ۱۰ درصد است؛ یعنی شما باید ۱۰ درصد هزینه‌های ویزیت و دارو را خودتان پرداخت کنید. از مهم‌ترین مزایای بیمه تکمیلی سامان می‌توان به این مورد اشاره کرد که برای خرید این بیمه‌نامه شما نیازی به انجام آزمایش‌های پزشکی و چکاپ ندارید.

بیمه تکمیلی انفرادی تعاون

سقف تعهدات پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی انفرادی تعاون به شرح زیر است:

نام طرح سقف تعهد پوشش ویزیت و دارو
برنا این پوشش را ندارد
کوشا 500,000
رسا 800.000
دارا (اقتصادی) 1,000,000
پارسا 1,500,000
جامع 2.000.000
والا 2,500,000
ویژه 4.000.000
ممتاز 10.000.000

فرانشیز پوشش ویزیت و دارو در هریک از طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی تعاون 10 درصد است؛ یعنی شما 10 درصد هزینه‌ها را خودتان باید پرداخت کنید. بنابراین هرچه مقدار فرانشیز کمتر باشد، به نفع شما خواهد بود.

بیمه تکمیلی انفرادی دی

سقف تعهدات پوشش ویزیت و دارو در بیمه تکمیلی انفرادی دی به صورت جدول زیر است:

نام طرح سقف تعهدات پوشش ویزیت و دارو
3 ستاره این پوشش را ندارد.
4 ستاره 1,000,000
5 ستاره 1,500,000

فرانشیز پوشش دارو و ویزیت پزشک در طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی دی معادل 20 درصد است. به‌این‌معنا که پرداخت 20 درصد از هزینه‌های پزشکی در این بیمه با فرد بیمه‌شونده است.

بیمه تکمیلی خانوادگی S.O.S

شرکت S.O.S بیمه تکمیلی خود را به سه شکل گروهی، خانوادگی و در شرایط خاص به‌صورت انفرادی ارائه می‌دهد. در طرح خانوادگی، این شرکت هزینه‌های مربوط به ویزیت، دارو و آزمایش را تا سقف ۵۰۰.۰۰۰ تومان پوشش می‌دهد، اما این پوشش تنها برای بازه‌ای محدود، یعنی یک ماه قبل و دو ماه بعد از بستری در بیمارستان، قابل استفاده است.

لیست داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی

بیمه‌های تکمیلی تمام داروهای تحت پوشش بیمه‌گران پایه که توسط سازمان غذا و دارو (وزارت بهداشت) تایید شده‌اند، را پوشش می‌دهند. در این حالت، ابتدا بیمه پایه سهم خود از هزینه را پرداخت می‌کند و مابقی هزینه‌ها توسط بیمه تکمیلی پوشش داده می‌شود. در حال حاضر ۱۹۵۳ قلم دارو تحت پوشش این بیمه‌نامه قرار دارند.

به‌طورکلی داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی آتیه سازان، حافظ، تامین اجتماعی و… به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  • داروهای عمومی؛
  • داروهای آزاد؛
  • داروهای تخصصی.

در تمام شرکت‌های بیمه، داروهای عمومی به‌طور معمول تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند و بیمه‌گر تا سقف تعهدات خود هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. با این حال، ممکن است در برخی شرکت‌های بیمه شرایط خاصی برای استفاده از این پوشش وجود داشته باشد. برای مثال:

  • در بیمه تکمیلی انفرادی سامان، علاوه‌بر اینکه داروها باید تحت پوشش بیمه‌نامه تکمیلی باشند، باید توسط پزشک معتبر نیز تأیید شوند. همچنین، در صورتی که دارو خارجی باشد، هزینه داروی ایرانی معادل آن توسط بیمه پرداخت می‌شود.
  • در بیمه تکمیلی خانوادگی S.O.S، هر دارویی که از داروخانه‌های ایران خریداری شود، چه ایرانی و چه خارجی، مشمول پوشش بیمه تکمیلی خواهد بود.

در بیمه تکمیلی گروهی، شرایط بیمه‌نامه مانند تعداد پوشش‌ها، سقف تعهدات، دوره انتظار و سایر جزئیات، به‌صورت توافقی بین شرکت بیمه و خریدار تعیین می‌شود. یکی از مزایای این نوع بیمه آن است که شرایط و پوشش‌ها به‌طور دقیق بر اساس نیازهای بیمه‌گذاران تنظیم می‌شوند. برای مثال، در بیمه تکمیلی گروهی سامان، علاوه‌بر پوشش ویزیت و دارو، می‌توانید با پرداخت حق بیمه بیشتر، داروهای آزاد و تخصصی را نیز به پوشش‌های بیمه‌ای خود اضافه کنید. البته برای بهره‌مندی از این امکانات خاص، داشتن پرونده درمانی ضروری است.

داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی

لیست داروهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی

داروهای تحت پوشش بیمه تکمیلی تامین اجتماعی شامل فهرست داروهای مجاز کشور هستند که هر سال توسط سازمان غذا و دارو، وابسته به وزارت بهداشت، منتشر می‌شود. داروهای بدون نسخه (OTC)، که برای تهیه آن‌ها نیازی به نسخه پزشک نیست، معمولاً تحت پوشش بیمه قرار ندارند. این داروها، از جمله مسکن‌ها، استامینوفن، داروهای سرماخوردگی، ویتامین‌ها و مواد ضدعفونی‌کننده، به دلیل عوارض کم و استفاده گسترده، به صورت آزاد از داروخانه‌ها قابل خریداری هستند.

هزینه برخی از داروهای مجاز اعلام‌شده توسط وزارت بهداشت، به‌طور کامل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست و تنها بخشی از هزینه هر دارو با عنوان «سهم سازمان» تحت پوشش قرار می‌گیرد. با بررسی فاکتورهای خرید دارو از داروخانه‌ها، می‌توانید سهم سازمان برای هر دارو را مشاهده کنید. همچنین، هزینه داروهای مکمل، ویتامین‌ها و به‌طور کلی داروهای بدون نسخه (OTC) تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار نمی‌گیرند. در بسیاری از موارد، هزینه داروهای خارجی نیز بر اساس تعرفه داروی معادل ایرانی آن توسط بیمه تامین اجتماعی محاسبه و پرداخت می‌شود.

بیمه تکمیلی چه داروهایی را پوشش نمی‌دهد؟

در حال حاضر ۷۹ قلم داروی معمولی یا همان داروهای بدون نسخه (OTC) از جمله استامینوفن‌ها، قرص‌های سرماخوردگی سبک و برخی شربت‌های ارزان‌قیمت از پوشش بیمه‌ای خارج شده‌اند. هزینه‌های این داروهای رایج و ارزان‌ که تأثیر زیادی بر سبد اقتصادی خانوار ندارند، به داروهای مورد نیاز بیماران خاص، مزمن و صعب‌العلاج اختصاص یافته است.

با این حال، این قانون شامل نسخه‌های کودکان کمتر از ۱۲ سال نمی‌شود؛ یعنی اگر هر یک از این داروهای OTC که از لیست پوشش بیمه حذف شده‌اند در نسخه کودکان زیر ۱۲ سال تجویز شود، شرکت بیمه هزینه‌های آن‌ها را تا سقف تعهد خود پرداخت می‌کند.

طبق آمارهای سازمان غذا و دارو، مصرف دارو در ایران بیش از حد استاندارد است و بیشتر داروهای با مصرف بی‌رویه در دسته داروهای OTC قرار دارند. حذف این داروها از پوشش بیمه‌ای نه تنها امکان انتقال هزینه‌های بیمه‌ای به داروهای خاص و ضروری را فراهم می‌کند، بلکه به اصلاح رفتارهای دارویی و کاهش مصرف غیرضروری داروها، به‌ویژه مسکن‌ها، کمک می‌کند.

همچنین هزینه داروهای مکمل و تقویتی معمولاً در تعهدات بیمه‌های تکمیلی نیست، اما در برخی از بیمه‌های گروهی ممکن است این داروها نیز تحت پوشش قرار بگیرند.

داروهایی که تحت پوشش بیمه نیستند

مکمل‌های غذایی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی‌گیرند!

مکمل‌های غذایی معمولاً تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی‌گیرند. این مکمل‌ها، برخلاف داروها، هیچ اثر درمانی ثابت شده‌ای ندارند و نرخ آن‌ها توسط تولیدکنندگان و واردکنندگان با نظارت سندیکا و اتحادیه‌های مرتبط تعیین می‌شود. به دلیل قیمت بالاتر این محصولات نسبت به داروها در بازار سلامت کشور، تقریباً تمامی بیمه‌های تکمیلی از پوشش هزینه‌های مکمل‌های غذایی خودداری می‌کنند.

چگونه هزینه‌های دارویی خود را از بیمه می‌توانید دریافت کنید؟

پس از پرداخت هزینه‌های دارویی و ویزیت پزشک، شما می‌توانید به یکی از شعب پرداخت خسارت شرکت بیمه مراجعه کنید و با ارائه مدارک لازم (که در ادامه ذکر می‌کنیم)، هزینه‌های خود را تا سقف تعهد شرکت بیمه و تعرفه‌های مشخص شده توسط وزارت بهداشت از شرکت بیمه دریافت کنید.

همانطور که گفته شد، یکی از شرایطی که در بیمه تکمیلی وجود دارد، فرانشیز است که بر اساس آن بیمه‌گذار باید درصدی از هزینه‌های درمانی را خودش پرداخت کند. اما در بیشتر شرکت‌های بیمه برای پوشش ویزیت از بیمه‌گذار فرانشیز دریافت نمی‌شود.

مدارک لازم برای دریافت هزینه ویزیت و دارو از بیمه تکمیلی

برای دریافت هزینه‌های ویزیت و دارو از بیمه تکمیلی، به مدارک زیر نیاز دارید:

  • قبض مهرخورده داروخانه؛
  • نسخه پزشک.

در برخی موارد، شرکت‌های بیمه ممکن است مدارک دیگری نیز برای پرداخت خسارت از شما بخواهند. توصیه می‌شود قبل از مراجعه، با شرکت بیمه‌گر خود تماس بگیرید و لیست مدارک مورد نیاز را استعلام کنید. در ادامه جدول‌های مربوط به تعرفه ویزیت و دارو را آورده‌ایم که وزارت بهداشت در سال 1403 اعلام کرده است.

مدارک لازم برای دریافت هزینه ویزیت و دارو از بیمه تکمیلی

تعرفه ویزیت پزشکان در سال 1403

تعرفه‌های ویزیت پزشکان در سال ۱۴۰۳ توسط وزارت بهداشت اعلام شده‌اند که شامل افزایش ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل می‌شود. تعرفه‌های ویزیت پزشکان در بخش خصوصی به شرح زیر است:

جدول تعرفه ویزیت پزشکان در بخش خصوصی در سال 1403

شرح خدمات مقدار تعرفه (تومان)
پزشکان، دندان‌پزشکان عمومی و دکتری تخصصی در علوم پایه (PHD) پروانه‌دار 126,000
پزشکان، دندان‌پزشکان متخصص و پزشک عمومی دارای مدرک دکتری تخصصی در علوم پایه (MD-PHD) 189,000
پزشکان فوق تخصصی، دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) 241,000
پزشکان متخصص روان‌پزشکی 251,000
پزشکان فوق تخصص روان‌پزشکی و دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) روان‌پزشکی 286,000
کارشناس ارشد پروانه‌دار 102,000
کارشناس پروانه‌دار 87,000

خرید بیمه تکمیلی با پوشش ویزیت و دارو از ازکی

آیا به دنبال یک بیمه درمان تکمیلی مناسب هستید؟ با کمک مشاوره‌های تخصصی و بی‌طرفانه ازکی می‌توانید بهترین بیمه تکمیلی را به صورت انفرادی، خانوادگی یا گروهی انتخاب کنید!با مراجعه به azki.com، به راحتی می‌توانید انواع بیمه‌های تکمیلی را به‌صورت آنلاین بررسی و سپس انتخاب کنید. تیم پشتیبانی ما در هر ساعت از شبانه‌روز و در تمام روزهای هفته آماده است تا به سوالات شما پاسخ دهد و شما را در مسیر انتخاب بهترین بیمه راهنمایی کند. انتخاب هوشمندانه با ازکی، آسودگی خاطر را برای شما به ارمغان می‌آورد!

سوالات متداول

  • بیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی، نوعی بیمه است که به منظور کمک به جبران هزینه‌های درمانی که توسط بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، سلامت ایرانیان، و نیروهای مسلح پوشش داده نمی‌شود، طراحی شده است. این بیمه امکان افزودن پوشش‌های بیشتری را فراهم می‌کند تا نیازهای درمانی فردی یا خانوادگی را برآورده سازد.

  • آیا بیمه تکمیلی هزینه ویزیت و دارو را پوشش می‌دهد؟

بله، یکی از پوشش‌های اصلی بیمه تکمیلی، هزینه‌های ویزیت و دارو است. این پوشش شامل هزینه ویزیت پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، همچنین داروهایی که طبق فهرست داروهای مجاز کشور تعیین شده‌اند، می‌شود.

  • بیمه تکمیلی هزینه‌های ویزیت و دارو را تا چه میزان پرداخت می‌کند؟

میزان پوشش ویزیت و دارو توسط بیمه تکمیلی به شرایط قرارداد بیمه و سقف تعهدات مشخص شده توسط شرکت بیمه بستگی دارد. برخی از طرح‌ها ممکن است سقف‌های تعهد متفاوتی برای پوشش ویزیت و دارو داشته باشند.

  • چگونه هزینه‌های ویزیت و دارو را از بیمه تکمیلی دریافت کنیم؟

برای دریافت هزینه‌های ویزیت و دارو از بیمه تکمیلی، باید به شعبه‌ای از شرکت بیمه مراجعه کنید و مدارک لازم مانند قبض مهرخورده داروخانه و نسخه پزشک را ارائه دهید. شرکت بیمه پس از بررسی مدارک، هزینه‌ها را تا سقف تعهدات خود و طبق تعرفه‌های مشخص شده توسط وزارت بهداشت پرداخت می‌کند.

  • آیا بیمه تکمیلی هزینه داروهای خارجی را هم پرداخت می‌کند؟

بیمه‌های تکمیلی معمولاً داروهایی را پوشش می‌دهند که توسط سازمان غذا و دارو تایید شده و در فهرست داروهای مجاز کشور قرار دارند. اگر داروی خارجی معادل ایرانی داشته باشد، بیمه‌ها ممکن است هزینه معادل داروی ایرانی را پرداخت کنند. شرایط پوشش داروهای خارجی بستگی به قوانین و طرح‌های خاص هر شرکت بیمه دارد.

51 دیدگاه

  1. سلام.میخواستم بدونم شرایط تعرفه دندانپزشکی سال 98 تجمیعی هست برای سازمان بنادر

      1. سلام آیا بیمه هزینه داروهای ویتامین رو هم پرداخت می کنه؟ مثل d3 و … که برای کرونا تجویز میشن

        1. آیا تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی برای داروهای مانند آمپول نوروبیون و ویتامین ها پولی می دهد

          1. صادق عزیز سلام
            تقریبا هیچ بیمه‌ای هزینه این موارد رو پرداخت نمی‌کنه.

      2. سلام خسته نباشید بیمه تکمیلی تامین اجتماعی هزینه
        امپول های هورمون رشد رو هم میده یا خیر اگه جواب بدید ممنون میشم

        1. امیر عزیز سلام
          بستگی به نظر پزشک معتمد بیمه دارد. حتما با شرکت آتیه سازان حافظ تماس بگیرید.

  2. سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این که در ویزیت اینترنتی نام دارو ها برای سرپرست خانوار ارسال میشه؟

  3. سلام آیا قرص دپاکین طرف قرارداد با بیمه تکمیلی دارد لطفا جواب دهید موضوع مهم و حیاتی است .

    1. سلام وقتتون بخیر.
      داروهای تحت پوشش در بیمه های مختلف متفاوته. شما باید از طریق شرکت بیمه تون این موضوع رو جویا بشید

  4. سلام همسرم ارتشی بازنشسته هست برای ثبت نام بیمه تکمیلی آتیه سازان طلایی که بتوانیم پول دارو بگیریم چگونه هستچون دخترم ام اس داره وداروش کرانه چکاربایدکرد وکجا مراجعه کنیم سپاس از پاسخ شما

    1. سلام و وقت بخیر.
      برای ثبت نام باید از طریق سایت صندوق بازنشستگی اقدام کنید و یا از طریق سازمان نیروهای مسلح پیگیری کنید.

  5. با سلام و وقت بخیر
    اینجانب آمپول سینورا بانام تجاری آدالیمومب هر دو هفته یکبار تزریق می کنم که توسط بیمه تایید شده و بصورت سهمیه دریافت می کنم . در بیمه تکمیلی سال های قبل تعهد دارویی نداشتند اما چون این دارو جزء داروهای خاص محسوب می شد، بیمه تکمیلی هزینه رو پرداخت می کرد. اما امسال که طرف قرارداد ما بیمه تعاون هست هزینه این دارو رو پرداخت نمیکه می خواستم علت رو بپرسم با این هزینه های سنگین چرا این بیمه پرداخت نمیکنه؟

    1. سلام وقت شما هم بخیر.
      طرح های بیمه تکمیلی و پوشش های اون توی شرکت های مختلف بیمه متفاوته و متقاضی بیمه بر اساس نیازش میتونه طرحی رو انتخاب کنه که براش مفیدتر باشه.

    2. سلام آیا بیمه ای هست که هزینه داروهای خارجی که معادل داخلی ندارند پرداخت کنه؟ همسرم باید هر دوماه یک بار امپول برای کبدش بزنه که خارجی هست و اگه نزنه کبد تخریب و بزرگ میشه که قیمتش هم خیلی بالاست و دیگه توان پرداخت نداریم

      1. زهرا عزیز سلام
        متاسفانه بعد از ابتلا به بیماری نمی‌توانید از پوشش‌های بیمه استفاده کنید. می‌توانید از مساعدت دارویی بیماران خاص که توسط سازمان غذا و دارو ارائه می‌شود، کمک بگیرید.

  6. سلام. می‌خواستم بپرسم بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ داروی سینوپار رو جزآ تعهداتش داره؟

    1. با سلام.
      اگه این دارو جنبه درمانی داشته باشه و طبق دستور پزشک باشه، هزینه ش بهتون پرداخت میشه. البته اگه داروی خارجی باشه هزینه ش به صورت کامل پرداخت نمیشه

  7. سلام وقتتون بخیر
    آیا بیمه ی تکمیلی البرز هزینه ویزیت روانشناس و روانپزشک رو پوشش میدهد؟
    ممنون از زمانی که میگذارید.

    1. سلام دوست عزیز
      به طور معمول بیمه تکمیلی هزینه‌های ویزیت روانشناس و روانپزشک رو پوشش نمیده بجز در بعضی از بیمه‌های تکمیلی گروهی و با توجه به توافق شرکت بیمه و شرکت بیمه‌گذار

    1. سلام دوست عزیز
      به طور معمول شرکت‌های بیمه هزینه درمان‌های زیبایی رو پوشش نمیدن، بجز در بعضی از مواقع و بیمه‌های تکمیلی گروهی که ممکنه به توجه به توافق و قرارداد این مبلغ رو پوشش بدن

  8. سلام
    چرا بیمه مکمل (آتیه سازان حافظ) هستم و هزینه درمان بردم برای داروی Sinnora ، گفتند که پرداخت نمیکنیم. منیکه بیماری خاص دارم. احتیاج به کمک بیمه مکمل دارم. لطفا راهنماییم کنید

    1. سلام دوست عزیز
      در صورتی که بیمه تکمیلی شما پوشش بیماری خاص داشته باشه درصدی از هزینه‌های درمان پرداخت میشه. در غیر اینصورت معمولا بیمه بدون داشتن این پوشش مبلغی پرداخت نمیکنه.

    1. سلام دوست عزیز
      در صورتی که بیمه شما پوشش داروی خاص داشته بیمه بخشی از هزینه داروها رو پرداخت میکنه.

      1. سلام
        آیا این دارو در تامین اجتماعی سقف داره؟ ینی تا یه تعدادی رو بیمه تقبل میکنه یا خیر و تا زمانی که پزشک تشخیص بده بیمه تایید میکنه و متقبل میشه؟

  9. سلام
    میخواستم بپرسم ایا داروهای زنان مثل پماد های واژینال یامحلول های شست و شو جز پوشش بینه اسیا هست یاخیر؟؟

    1. سلام دوست عزیز
      به طور معمول چنین جزو پوشش بیمه نیستن اما شما میتونین از طریق شرکت بیمه پیگیری کنین که آیا چنین پوشش دارید یا خیر. میتونین با مطالعه بیمه‌نامه خودتون هم پوشش‌ها رو بررسی کنین.

      1. سلام
        همسر بنده به دنبال درگیری کرونا دچار قارچ سیاه شدند.
        داروهای مصرفی که در بیمارستان تزریق میشد خیلی گران قیمت و جزو داروهای نایاب بود همچنین بعد از مرخصی ۲۱ روز داروی پوساکونازول مصرف میکنن که تا سه ماه باید ادامه داشته باشه.
        این شربت هم نایاب و گران قیمت را ما به سختی تهیه میکنیم
        آقای بیمه تکمیلی آتیه این هزینه هارو به ما پرداخت میکنه.
        ممنون از پاسخگویی شما

  10. سلام وقتتون بخیر ، بنده بیمه تکمیلی دی ،وبا تعهدات بدون سقف و بافرانشیز ده درصدی دارم، وتازه بیمه تکمیلی شده ام وهیچ اطلاعاتی ندارم خواهش میکنم درمورد این دوتا سوال بنده رو رانمایی ننید،
    ۱- ایا هزینه ویزیت پزشک برای بنده رایگانه ؟ یعنی اینکه باید هزینه ویزیت رو پرداخت کنم بعد بیمه بهم پرداختش میکنه ویا ن، برای ویزیت اگ طرف قرارداد بابیمه من باشه نیازی نیست هزینه ویزیت بدم؟
    ۲- برای داروهای تقویتی مثل قرص های ویتامین هم ایرانی و خارجیش و یا امپول های ایرانی و هزینه سرم و ست ان،چگونه هست برای بیمه دی ؟رایگانه یا خیر تحت پوشش نیست؟

    خیلی ممنون میشم ب دوتاسوال بنده رو راهنمایی کنید

    1. سلام دوست عزیز
      هزینه ویزیت بستگی به مرکزی که شما در اون ویزیت میشین داره و هر دو حالتی که گفتین مقدور هستش (با توجه به اینکه فرمودین تعهدات بدون سقف هست)
      برای دارو‌ی تقویتی هم بستگی به پوشش بیمه شما داره که اصلا چنین داروهایی رو تحت پوشش قرار میده یا خیر. باید به قرارداد بیمه‌نامه خودتون مراجعه کنین و بررسی کنین. اگر بیمه تکمیلیتون گروهی هست (از جانب محل کارتون) باید از بخش منابع انسانی شرکت پرس‌وجو کنین.

  11. سلام وقتتون بخیر
    اگر داروی تخصصی را پزشک عمومی بنویسد
    و داروخانه آزاد با ما حساب کند
    بعد فاکتور از داروخانه بگیریم
    اونوقت بیمه هزینه به ما برمیگرداند؟؟؟
    ممنون میشم پاسخگو باشید…

    1. سلام دوست عزیز
      این مورد به عوامل زیادی بستگی داره ولی به طور کلی چون پزشک عمومی اجازه تجویز برخی از داروها رو نداره به احتمال زیاد بیمه پرداخت نمیکنه. با این وجود میتونین پیگیری کنین تا در صورتی که امکان پرداخت وجود داشت وجه رو دریافت کنین.

  12. سلام و درود، وقتتون بخیر
    آیا داروی اکتمرا کرونا تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میگیره؟ همسرم بازنشسته و مبتلا به کرونا بود، این دارو را آزاد تهیه کردم

    1. مریم عزیز سلام
      بستگی دارد به قراردادتون با شرکت بیمه دارد. احتمالاً اگر پزشک متخصص تجویز کند تحت پوشش قرار می‌گیرد.

  13. سلام. مادرم بیمه تامین اجتماعی هست و آتیه سازان حافظ هم داره، قلبش رو آنژیو کرده و باید قرص پلاویکس بخوره. قرص پلاویکس ایرانی نمیتونه مصرف کنه، مجبوریم قرص پلاویکس خارجی تهیه کنیم. بیمه آتیه سازان، هزینه ش
    رو نمیده؟؟

  14. سلام .فلوشیپ درد به کمر مادرم با آمپول سدیم هیدرولونیک اسید تزریق انجام داده ، مشمول بیمه پایه و تکمیلی هست؟ پایه تامین اجتماعیه . ممنون

  15. سلام داروهای آمولودیپین فاموتدین ،نیستاتین، پنتوپرازول و پردنیزولون رو بیمه تکمیلی آتیه سازان پوشش میده؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا