اطلاعات بیمه ای

برای بیمه مادران دارای سه فرزند به کجا مراجعه کنیم؟

با‌توجه‌به افزایش اهمیت فرزندآوری، دولت طرحی را به نام بیمه روستایی مادران سه فرزندی ایجاد کرده است. این طرح با ارائه بیمه رایگان به مادران، آن‌ها را تشویق به فرزندآوری می‌کند. به‌منظور ثبت‌نام و دریافت بیمه، باید به کارگزاری‌ها یا اداره بیمه تامین اجتماعی استان محل سکونت مراجعه کنید. البته، ثبت نام بیمه مادران سه فرزندی تامین اجتماعی شرایط خاص خود را دارد. از‌این‌رو ابتدا باید مطمئن شوید که این شرایط را دارید یا خیر.

ما در این مطلب قصد داریم به‌طور‌کامل درباره جزئیات بیمه مادران سه فرزند به بالا صحبت کنیم و بگوییم برای بیمه مادران دارای سه فرزند به کجا مراجعه کنیم.

ثبت‌نام بیمه مادران دارای سه فرزند از طریق اداره بیمه تامین اجتماعی

افرادی که واجد شرایط برای ثبت‌نام بیمه مادران سه فرزندی هستند، باید شخصا به‌طور‌حضوری به نمایندگی‌های بیمه یا اداره تامین اجتماعی استان مراجعه کنند. سپس کارمند مربوطه مدارک را از متقاضی دریافت و صحت آن‌ها را بررسی می‌کند. در این مرحله باید سوابق بیمه‌ای هم مورد‌بررسی قرار گیرد. در نهایت بعد از اینکه شرایط متقاضی تایید شد، فرد باید اقدام به ثبت‌نام کند.

در نظر داشته باشید طرح بیمه مادران دارای سه فرزند با بیمه زنان خانه‌دار متفاوت است. این بیمه‌نامه مخصوص مادران غیر شاغل، دارای سه فرزند و اکثرا ساکن مناطق روستایی و عشایری است.

روش ثبت نام بیمه مادران سه فرزندی چگونه است؟

برای ثبت‌نام در بیمه مادران غیر‌شاغل دارای سه فرزند و بیشتر که ساکن مناطق روستایی و عشایری هستند، می‌توانید به روش‌های زیر اقدام کنید:​

  • ثبت‌نام اینترنتی: به وب‌سایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به نشانی www.roostaa.ir مراجعه کرده و در بخش «ثبت‌نام مادران روستایی و عشایری (غیرشاغل)» اطلاعات خود را ثبت کنید. ​
  • مراجعه حضوری: به کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استان محل سکونت خود مراجعه کرده و با ارائه مدارک لازم، فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنید. ​

فرآیند تکمیل ثبت‌نام پس از اخذ استعلام از سازمان ثبت احوال و تایید عدم بیمه‌پردازی یا مستمری‌بگیری از سایر صندوق‌های بیمه‌ای نهایی می‌شود. ​

مدارک لازم برای بیمه مادران دارای سه فرزند

پیش از مراجعه حضوری به اداره بیمه و ثبت نام برای بیمه روستایی مادران سه فرزندی، ابتدا مدارک زیر را آماده کنید:

  • شناسنامه و کارت ملی مادر
  • مدارک مربوط به محل سکونت دائم او در مناطق روستایی و عشایری
  • مدارک مربوط به داشتن سه فرزند و بیشتر و زنده بودن همه آن‌ها
  • داشتن تابعیت ایرانی 3 نفر از فرزندان

در نظر داشته باشید که تمامی حق بیمه در بیمه زنان دارای سه فرزند، توسط دولت پرداخت می‌شود و این بیمه برای مادران مشمول رایگان است. همچنین با تولد فرزند چهارم و پنجم، به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه‌ای مادر افزوده می‌شود.

مدارک لازم برای بیمه مادران دارای سه فرزند

شرایط اخذ بیمه مادران سه فرزندی

با اینکه ثبت نام بیمه مادران سه فرزندی کار سختی نیست، ولی هر فردی هم شرایط دریافت آن را ندارد. فقط افراد زیر می‌توانند جهت ثبت‌نام اقدام کنند:

  • مادر دارای سه فرزند نباید در زمان ثبت نام این بیمه‌نامه، تحت پوشش بیمه اجباری یا مستمری بگیر اصلی صندوق‌های بیمه تامین اجتماعی باشد.
  • در زمان ثبت‌نام باید هر سه فرزند در قید حیات باشند.
  • فرزندان باید همگی از یک مادر متولد شده باشند.
  • هنگام عضویت مادر، نرخ باروری در شهرستانی که پدر (شوهر متقاضی) یا فرزندان در آن متولد شده‌اند، نباید بیشتر از 5/2 باشد.

علاوه‌بر موارد فوق، تمامی افراد برای دریافت این بیمه باید بین 18 تا 50 سال سن داشته باشند. در واقع، اگر فرد در این محدود سنی قرار داشت، می‌تواند برای بررسی شرایط دیگر به اداره استان خود مراجعه کند.

مزایای بیمه مادران سه فرزندی چیست؟

بیمه مادران دارای سه فرزند (به‌ویژه در مناطق روستایی و عشایری)، یکی از طرح‌های حمایتی دولت است که با هدف پشتیبانی از خانواده‌های پرجمعیت و تشویق به فرزندآوری اجرا می‌شود. این بیمه مزایای قابل‌توجهی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • دریافت یکی از انواع مستمری (سالمندی، بازماندگان و از کارافتادگی کلی)
  • دریافت مستمری بیمه‌شده متوفی توسط وراث او
  • رایگان بودن طرح برای مادران ساکن روستا و عشایر و پرداخت حق بیمه توسط دولت
  • افزودن 2 سال سابقه به سوابق بیمه‌ای مادر در صورت تولد فرزندان چهارم به بعد
  • امکان دریافت کمک‌های درمانی و برخورداری از تسهیلات و وام‌های تعیین شده برای بیمه‌شدگان

نکته: اگر ساکن روستا و کشاورز هستید، پیشنهاد می‌کنیم شرایط بیمه کشاورزی را هم مطالعه کنید. این بیمه مزایای خوبی دارد و به‌عنوان یک کشاورز می‌توانید از خدمات آن بهره‌مند شوید.

شرایط بیمه بازنشستگی مادران سه فرزندی

در حال حاضر، بیمه بازنشستگی ویژه‌ای برای مادران دارای سه فرزند به‌صورت مجزا تعریف نشده است؛ بنابراین، این افراد مشمول همان شرایط عمومی بازنشستگی در بیمه‌هایی مانند بیمه زنان خانه‌دار هستند.

براساس قوانین فعلی، سن بازنشستگی زنان ۵۵ سال است. اگر فرد بین ۱۰ تا ۱۹ سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشد، می‌تواند در این سن بازنشسته شود.

البته شرایط جایگزین دیگری نیز برای بازنشستگی وجود دارد:

  • با ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه بیمه‌پردازی
  • یا ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه

در این حالت‌ها نیز خانم‌ها می‌توانند پیش از ۵۵ سالگی از مزایای بازنشستگی بیمه سه فرزندی بهره‌مند شوند.

بیمه مادران سه فرزندی؛ رایگان و با مزایای مناسب

در این مطلب به شما گفتیم که «برای بیمه مادران دارای سه فرزند به کجا مراجعه کنیم» بیمه مادران سه فرزندی تامین اجتماعی، یک فرصت عالی برای همه مادرانی است که از شرایط لازم برخوردار باشند. این خانم‌ها فقط با در دست داشتن مدارک و مراجعه به اداره بیمه، می‌توانند از این فرصت بهره ببرید.

پیشنهاد می‌کنیم پیش از ثبت‌نام، حتما قوانین را مطالعه کنید تا درخواست شما رد نشود. در ضمن، هر مدت یکبار اخبار مربوط به این بیمه‌نامه را پیگیری کنید. زیرا گاهی ممکن است شرایط تغییر کند یا مزایای بیشتری به طرح اضافه شود. بررسی دائم به شما کمک می‌کند که از این فرصت رایگان به‌خوبی استفاده کنید.

سوالات متداول

  • شرایط سنی بیمه مادران سه فرزندی چگونه است؟

این خانم‌ها در بازه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند برای ثبت‌نام در این بیمه‌نامه اقدام کنند.

  • مدارک لازم برای بیمه مادران دارای سه فرزند تامین اجتماعی چیست؟

مدارک هویتی و سکونتی مادر، مدارک مربوط به تولد و حیات فرزندان از مهمترین مدارک لازم برای ثبت‌نام بیمه مادران سه فرزند به بالا محسوب می‌شوند.

  • شرایط لازم برای دریافت بیمه مادران سه فرزند به بالا چیست؟

برخی از مهمترین شرایط بیمه مادران دارای سه فرزند، داشتن حداقل سه فرزند در قید حیات، ایرانی بودن فرزندان و شاغل نبودن مادر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا